Erhvervsservice Syddjurs

Sæt kursen for erhvervslivets udvikling i Syddjurs


Dato og tid

Onsdag d. 14. november 2018 kl. 16:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 9. november 2018 kl. 16:00

Sted

Fugløcenteret
Dragsmurvej 6
8420 Knebel
Denmark

Arrangør

Erhvervsservice Syddjurs
+45 70 15 16 18
info@essyddjurs.dk

Vær med til at sætte dit aftryk på erhvervslivets udvikling i Syddjurs Kommune.

Det gør du ved at deltage i en fælles Camp for virksomheder, politikere og ledere i Syddjurs Kommune, hvor vi i fællesskab sætter retning for, hvordan erhvervslivet og beskæftigelsen kan udvikle sig i de kommende år.

Campen afholdes onsdag d. 14. november 2018 kl. 16.00 -19.00 på Fuglsøcentret, Dragsmurvej, 8420 Knebel. 

 Vi afslutter med fælles middag kl. 19.00. Du tilmelder dig fælles middag under tillægsydelser. 

Som optakt til Campen har vi taget temperaturen på erhvervslivet og arbejdsmarkedet i kommunen og vi glæder os til at præsentere resultaterne fra dette arbejde på denne dag.

Det vil vi bruge som afsæt for i fællesskab at arbejde med forskellige idéer og tiltag, der kan skabe vækst og udvikling i området. Du vil i løbet af dagen komme til at arbejdet tæt sammen med erhvervsledere, politikere og ledere fra kommunen. Vi bruger resultaterne fra dagens arbejde til at formulere Syddjurs Kommunes erhvervs- og beskæftigelsespolitik og -strategi.

På den måde kommer dit bidrag til at indgå i de politikker og planer, som vi vil følge i de kommende år for at fremme erhverv og beskæftigelse i kommunen.  

"Vi skal styrke vores fremtidige erhvervs- og beskæftigelsesindsats i Syddjurs kommune. Til det har vi brug for dit bidrag. Sammen kan vi nå længere."

- Citat: Gunnar Sørensen, udvalgsformand 


"Erhvervslivet og kommunen går hånd i hånd om at sætte retning for fælles indsatser indenfor udvikling af erhvervslivet og arbejdskraften i Syddjurs"

- Citat: Bjarne Nielsen, Formand for Business Djursland

Vi gør opmærksom på at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.

Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervsservice Syddjurs
+45 70 15 16 18
info@essyddjurs.dk