Erhvervsservice Syddjurs

Temamøde for iværksættere


Dato og tid

Tirsdag d. 5. marts 2019 kl. 16:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 4. marts 2019 kl. 12:00

Sted

Rønde Idrætscenter
Skrejrupvej 9B
8410 Rønde
Denmark

Arrangør

Erhvervsservice Syddjurs
+45 70 15 16 18
info@essyddjurs.dk

Overvejer du at starte virksomhed i Syddjurs kommune? Så er her muligheden for at høre om andres erfaring med opstart af virksomheder.

Vi har inviteret 3 virksomhedsejere, som fornyeligt har startet virksomheder. De vil fortælle om deres egne erfaringer, så du kan få indblik, hvilke glæder og udfordringer du sandsynligvis vil møde, når du selv starter virksomhed.

Vi slutter dagen af med gennemgang af forskellige virksomhedsformer, regler om moms, skat mm.  Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål. 

Program
 • 16.00 velkomst ved Erhvervsservice Syddjurs

 • 16.05 Birgit Petersson, Hornslet Zoneterapi:
  Birgit etablerede Hornslet Zoneterapi som enkeltmandsvirksomhed i juli 2018. Hun vil fortælle om sine erfaringer med opstart af sin klinik i Hornslet

 • 16.30 Jensen Opal:
  Jensen Opals importerer bl.a opaler fra Australien, som bliver forarbejdet til smykker, som sælges fra butikken i Ebeltoft. Jensen Opals vil fortælle om, hvordan butikken blev etableret. 

 • 16.55 Pause

 • 17.05 Ida Mahler og Simon T. Olesen, Mount Agency IVS:
  Efter at have arbejdet en årrække i Berlin etablerede Ida Mahler og Simon T. Olesen i december 2017 deres iværksætterselskab Mount Agency IVS, som hjælper andre virksomheder med at opbygge deres brand og visuelle kommunikation. Ida og Simon har til hus i Ebeltoft, men har kunder flere steder i verden. De vil dele ud af deres erfaringer.

 • 17.30 Gennemgang af virksomhedsformer og regler, introduktion til skat, moms mm. Information om iværksætterkursus i Syddjurs, som starter d. 19. marts

 • 18.00 Slut


Vi gør opmærksom på at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og organisation) ifbm. udlevering af en deltagerliste til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement du er tilmeldt.

Læs mere i tilmeldingsbetingelserne i højre side, når du tilmelder dig.

Kontaktinformationer til arrangør

Erhvervsservice Syddjurs
+45 70 15 16 18
info@essyddjurs.dk